TRENDSETTER IN LUIKEN EN GEVELSCHERMEN
Kantoor &
Utiliteitsbouw
Zorg &
Welzijn
Woningbouw
Projecten
Particuliere
Woningbouw
Kantoor & Utiliteitsbouw | ISOLUIK Zorg & Welzijn | ISOLUIK Woningbouw Projecten | ISOLUIK Particuliere Woningbouw | ISOLUIK
Miranda Daytime Miranda Nighttime
Vouwschuifluiken Glow
Schuifluiken Glow
Draailuiken Glow
Vouw-
schuifluiken
Schuifluiken
Draai- en sierluiken

3 toepassingen

Klik op één van de 3 productgroepen in de bovenstaande Artist Impression en maak eenvoudig uw keuze uit: draai- en sierluiken, schuifluiken en gevelschermen of vouw-schuif systemen.

 

Voortdurende Innovatie

Vernieuwingen worden gestuurd door de markt en de mogelijkheden die de techniek biedt. Productontwikkeling door Isoluik verzekert haar partners op ieder moment van de best denkbare oplossing op het gebied van luiken, gevelschermen, vouw-schuifluiken en schuifluiken. Met dank aan onze medewerkers, want hun betrokkenheid bij onze organisatie zorgt er mede voor dat het eindresultaat uw verwachtingen overtreft.

 

Strakke lijnen, een symmetrische vakverdeling, gevels worden dynamisch met de toepassing van luiken, schuifluiken en vouw-schuifluiken.

 

Naast de esthetische afwegingen kiezen opdrachtgevers steeds vaker voor luiken om nog meer redenen. De zonwerende eigenschappen voorkomen opwarming van ruimtes en leveren een bijdrage aan de energiezuinigheid van gebouwen (E.P.C.) en aan het comfort van de eindgebruiker. Luiken dempen felle zonnestralen en houden de warmte buiten.

 

 >