Projecten in de categorie

Custom-made

Alle producten die Isoluik voor u kan verzorgen zijn maatwerk en worden speciaal voor u naar wens op kleur gemaakt. Als er, ondanks de ruime keuze in standaard oplossingen, een andere oplossing gewenst is kunnen we wellicht een Custom-Made oplossing toepassen. Hieronder hebben wij een selectie gemaakt van de projecten waar wij samen met onze opdrachtgevers een Custom-Made oplossing hebben mogen verzorgen.


Het hele land door

Het hele land door. Gedurende de afgelopen jaren hebben wij door het hele land vele mooie projecten en woningen met Custom-Made luiken voor onze klanten mogen uitvoeren. We hebben de leukste, interessantste en mooiste projecten op deze pagina voor u verzameld.                    

Toon project

Wooncomplex, Arnhem

Wooncomplex Clingelstede te Arnhem. Voor onze opdrachtgever Hendriks Bouw & Ontwikkeling uit Oss hebben wij in de wijk Klingelbeek in Arnhem aan de luxe parkappartementen “Clingelstede” een groot aantal gevelschermen mogen verzorgen. De gevelschermen geven de bewoners een effectieve zonwering maar ook extra privacy.

Toon project

Woonwijk, Vleuten (film)

Woonwijk, Haarzicht te Vleuten. Haarzicht in Vleuten, nieuwbouw direct gelegen naast landgoed Haarzuilens.In 2018 is er gestart met de bouw van huizen op deze bijzondere locatie, direct gelegen naast landgoed Haarzuilens. Omgeven door historie en natuur zijn hier circa 510 nieuwbouw woningen en een basisschool met kinderopvang gebouwd.

Toon project

Woonwijk, Eindhoven (film)

Woonwijk Cabins in the Wood te Eindhoven. Het CPO-project ‘Cabins in the Wood’ is een initiatief van Mulder en de Vries Architecten, opgericht door Remco Mulder en Marian de Vries. Als collectief van 11 particuliere opdrachtgevers (in het zogenoemde Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) hebben zij hier hun eigen duurzame woningen gerealiseerd tegen de groene rand van de stad Eindhoven.

Toon project

School, Schijndel

School te Schijndel. Op de Eerdsebaan/Schoolstraat in Schijndel staat een opvallend gebouw. Naast het dorpscentrum De Schakel is een deel van de basisschool De Regenboog voorzien van bijzondere raambekleding aan de buitenkant. 

Toon project

Woonwijk, Muiden

Woonwijk De Krijgsman te Muiden. Op het voormalige terrein van de kruitfabriek in Muiden verrijst een bijzonder woongebied. In het gebied worden verschillende buurten gerealiseerd met ieder een eigen karakter. Landelijk, vestingstedelijk of modern industrieel, voor elk wat wils.

Toon project

Woonwijk, Diemen

Villa Lotta te Diemen. Lotta, het eigenwijze meisje uit de kinderboeken van de Zweedse Astrid Lindgren, is de inspiratie geweest voor dit project. Villa Lotta bestaat uit 15 koopwoningen met eigenwijze, speelse lijnen en mooi lichtinval. Ook de plek is bijzonder; de woningen liggen op een schiereilandje, omgeven door water en bruggetjes, in de nieuwbouwwijk Plantage De Sniep.

Toon project

Wooncomplex, Aerdenhout

Wooncomplex te Aerdenhout. Voor dit fraaie wooncomplex in Aerdenhout, Klooster Alverna hebben wij een zeer speciale techniek toegepast om de luiken te maken. De architect wilde graag een golvende beweging in de luiken, maar wel in twee richtingen.

Toon project

Woonwijk, Utrecht

Woonwijk te Utrecht. Op het voormalige Veemarktterrein in Utrecht hebben wij een Custom Made oplossing gemaakt op verzoek van “Op ten Noort Blijdenstein architecten en adviseurs”.

Toon project