Projecten in de categorie

Draai- en sierluiken

Van Delfzijl tot Munstergeleen en van Hoek van Holland tot de Achterhoek, wij zijn trots op de vele projecten die wij voor onze klanten hebben mogen maken. Op deze pagina hebben wij een selectie gemaakt van de verschillende oplossingen waar wij met draai en/of sierluiken de gevels hebben uitgevoerd.


Het hele land door

Het hele land door. Gedurende de afgelopen jaren hebben wij door het hele land vele mooie projecten en woningen met onze draai -en sierluiken voor onze klanten mogen uitvoeren. We hebben de leukste, interessantste en mooiste projecten op deze pagina voor u verzameld.

Toon project

Woonwijk, Maarssen

Woonwijk te Maarssen Op Buuren is een voormalige buitenplaats bij Maarssen aan de Vecht in gemeente Stichtse Vecht. Hier is de afgelopen jaren een volledig nieuwe woonwijk gebouwd.

Toon project

Woonhuis, Oldeholtpade

Woonhuis te Oldeholtpade In het Friese Oldeholtpade hebben wij voor de bewoners van dit woonhuis houten paneel bossingluiken mogen verzorgen. Op de licht gekleurde luiken is als contrast zwart luikbeslag toegepast.

Toon project

Woonhuis, Langbroek

Woonhuis te Langbroek In Langbroek (gemeente Wijk bij Duurstede), niet ver van onze vestiging in Houten staat een woning gebouwd in de Kempische bouwstijl.

Toon project

Woonwijk Hof van Syon, Rijswijk (film)

Woonwijk Hof van Syon te Rijswijk. Buitenplaats Syon ligt aan de rand van RijswijkBuiten en is één van de laatste ontwikkelingen van de wijk. Dura Vermeer Bouw Zuid West geeft deze historische locatie zijn vroegere grandeur, luxe en allure terug met de bouw van dit project. 

Toon project

Woonhuis, Etten-Leur

Woonhuis te Etten-Leur Aan de rand van het Brabantse Etten-Leur is een woonhuis met bijgebouw uitgevoerd met houten draaibare vensterluiken voorzien van klampen. In geopende stand zijn de klampen op de houtenluiken goed zichtbaar. 

Toon project

Landhuis, Ruurlo

Landhuis Ruurlo. In de bosrijke omgeving van Ruurlo staat een in de classicistische bouwstijl ontworpen en gebouwde landhuis. Geheel in de stijl zoals er aan het einde van de 19e eeuw werd gebouwd. Het ontwerp van dit landgoed komt van Friso Woudstra Architecten uit Vorden.

Toon project

Bungalowpark Bosrijk, Kaatsheuvel

Bungalowpark Bosrijk – Kaatsheuvel. Wie Kaatsheuvel zegt denkt gelijk aan de Efteling. Op loopafstand van het Efteling Park ligt midden in de bossen het royaal opgezette vakantiepark Bosrijk. In Vakantiepark Efteling Bosrijk vind je luxe en sfeervolle vakantiewoningen, familiekamers en groepsaccommodaties.

Toon project

De Boekelosche Stoomblekerij, Boekelo

Wooncomplex De Boekelosche Stoomblekerij te Boekelo Op het oude fabrieksterrein in Boekelo is in 2008 een nieuwbouwplan gerealiseerd “De Bleekerij” waarbij delen van het industrieel erfgoed zoals, de oude gevels van de textielgebouwen en de fabrieksschoorsteen en de oude portiersloge bewaard zijn gebleven.

Toon project

Woonwijk Klein Kadoelen, Amsterdam

Klein Kadoelen te Amsterdam. In een rustige landelijke omgeving, maar binnen de ring van Amsterdam heeft Hurks Bouw een bijzondere woonwijk gebouwd. Broek in Waterland vormde de inspiratie voor het stedenbouwkundig plan en de architectuur.

Toon project

Woonwijk, Hoef en Haag (film)

Woonwijk te Hoef en Haag. Hoef en Haag is een dorp in aanbouw in de Vijfheerenlanden aan de Lek, sinds 2015 behorend tot de gemeente Vianen, in de provincie Utrecht. Met de bouw van het dorp is gestart in 2016.

Toon project

Woonhuis, IJzendoorn

Woonhuis te IJzendoorn. Midden in de Betuwe in IJzendoorn is een zeer fraaie en strakke woning gebouwd. De woning is rondom voorzien van aluminium louvreluiken.

Toon project

Woonwijk Wetering Eiland, Culemborg (film)

Woonwijk Wetering Eiland te Culemborg. Intiem, waterrijk en klassiek. Zo kenmerkt Wetering Eiland zich. Het merendeel van de luxe woningen heeft achtertuinen aan de wateroever. In het hart van het eiland vind je een prachtig park dat via een bruggetje met het oeverpark op het ‘vaste’ land verbonden is.

Toon project

Woonwijk Mi Oso, Amsterdam

Woonwijk Mi Oso te Amsterdam. In Amsterdam Zuid-Oost staat "Mi Oso" oftewel: mijn huis, mijn droomhuis. Mi Oso is een woonbuurt met een relaxte en warme uitstraling. Het bestaat straks uit 42 koopwoningen en 84 huurappartementen rondom een groene beschutte binnentuin waar de bewoners heerlijk kunnen ontspannen.

Toon project

Woonhuis, Den Haag

Woonhuis te Den Haag Voor dit moderne woonhuis in Den Haag hebben wij aluminium louvreluiken toegepast waarvan de lamellen te verstellen zijn.

Toon project

Villapark, Ameland

Villapark Parel Van Nes op het eiland Ameland. Op het Friese Ameland zijn voor Metz-Verhuur onder de naam Parel Van Nes, 14 villa's gebouwd. Deze villa's, in oud Amelander commandeurs stijl, liggen aan de rand van het karakteristieke dorp Nes. Hier kun je in alle rust genieten van een weids uitzicht over de eilander weilanden.

Toon project

Woonhuis, Ootmarsum

Woonhuis te Ootmarsum In het toeristische Twentse Ootmarsum staat al vele jaren een prachtige woning met opvallende detaillering. De houten louvreluiken maken daar ook deel van uit.

Toon project

Woonhuis,Deil

Woonhuis te Deil De oude houten luiken van deze woning waren inmiddels toe aan vervanging. De bewoners wilden een passende oplossing voor de toekomst waarbij er geen schilderonderhoud meer nodig was. Aluminium vensterluiken waren voor deze woning de oplossing.

Toon project

Woonhuis, Holthone

Woonhuis te Holthone In het uiterste noordoosten van de provincie Overijssel ligt het buurtschap Holthone. Samen met landhuis De Scheere is Holthone een prachtig landschappelijk gebied, dat enigszins idyllisch aandoet. Het behoort tot de N.V. Landgoed De Scheere en valt onder Natuurbescherming.

Toon project

Woonwijk De Meander, Waddinxveen (film)

Woonwijk De Meander te Waddinxveen. Afgelopen jaren zijn er aan De Meander in Waddinxveen een flink aantal fraaie vrijstaande woningen gebouwd. De stijl van de woningen is op elkaar afgestemd en geeft een Kempische bouwstijl weer. Deze stijl is gebaseerd op de authentieke woningbouw in het Vlaamse Kempenland. De woningen zijn voorzien van natuurlijke materialen, afgeronde ornamenten en een rustgevende sfeer.

Toon project

Woonhuis, Woudrichem

Woonhuis te Woudrichem. Een populaire woningstijl is beslist de notariswoning. Kenmerkend voor deze stijl zijn de symmetrie, rijke detailleringen en het gebruik van luxe materialen.

Toon project

Woonhuis, Mijnsheerenland

Woonhuis te Mijnsheerenland. In Mijnsheerenland, het dorp gelegen aan de Binnen bedijkte Maas in de Hoeksche Waard, staat deze fraaie nieuwbouwwoning gebouwd door T.P. van der Spek Bouw uit Nieuw Beijerland. 

Toon project

Gemeentekantoor, Doorn

Gemeentekantoor te Doorn. Aan het ontwerp van INBO-architecten zijn door ons ruim 250 stuks aluminium louvreluiken gemonteerd. Er is hier voor een model met afgeschuinde lamellen gekozen in combinatie met een slank kaderframe.

Toon project

Woonwijk Cap Horn, Rijnsburg (film)

Woonwijk Cap Horn te Rijnsburg. Op een unieke plek, omgeven door water is het prachtige Cap Horn ontwikkeld. Cap Horn is een zeer gevarieerde en sfeervolle woonwijk naast Oegstgeest en Leiden. Hier zijn 24 herenhuizen, 24 twee-onder-één-kap woningen en 5 vrijstaande villa’s met uitzicht op/of direct gelegen aan het water gebouwd.

Toon project