Projecten in de categorie

Vouw-schuifluiken

De minst bekende toepassing van luiken is misschien wel de uitvoering als vouw-schuifluiken. Hieronder hebben we een selectie gemaakt van de verschillende projecten waar dit systeem is toegepast.


Het hele land door

Het hele land door. Gedurende de afgelopen jaren hebben wij door het hele land vele mooie projecten en woningen met onze vouw- en schuifluiken voor onze klanten mogen uitvoeren. We hebben de leukste, interessantste en mooiste projecten op deze pagina voor u verzameld. 

Toon project

Chabotflat, Sprang-Capelle

Chabotflat te Sprang-Capelle. De Chabotflat in Sprang-Capelle heeft een totale metamorfose ondergaan. Opdrachtgever Casade woondiensten uit Waalwijk selecteerde het consortium De Loods architecten en adviseurs / Knaapen Groep voor de grootschalige renovatie.

Toon project

Woonwijk, Woerden

Woonwijk te Woerden. Op het Defensie-eiland in Woerden zijn een aantal bijzondere woningen gebouwd. Het eiland ligt pal naast het historisch centrum en heeft een rijk verleden. 

Toon project

Woonwijk, Berkel en Rodenrijs

Woonwijk te Berkel en Rodenrijs Hout, of is het aluminium? In de Havenstraat in Berkel en Rodenrijs staat een hele rij bijzondere woningen. De woningen zijn voorzien van hele beeldbepalende vouw-schuifluiken.

Toon project

Woonhuis, Hendrik Ido Ambacht

Woonhuis te Hendrik Ido Ambacht In Hendrik Ido Ambacht is een fraai karakteristiek nieuwbouwproject, een woonhuis, voorzien van aluminium vouw-schuifluiken. De luiken beschermen de ramen tegen de zon. Maar door de vorm van de lamellen hebben de bewoners nog voldoende zicht naar buiten. 

Toon project