Projecten in de categorie

Veranda-shutters

Bent u nieuwsgierig hoe veranda shutters er aan een fraaie veranda uitzien? Op deze pagina hebben wij een selectie gemaakt van de projecten waar we dit model toegepast hebben.


Het hele land door

Het hele land door. Gedurende de afgelopen jaren hebben wij door het hele land vele mooie projecten met onze veranda shutters voor onze klanten mogen uitvoeren. We hebben de leukste, interessantste en mooiste projecten op deze pagina voor u verzameld. 

Toon project

Overkapping, Meerkerk

Overkapping te Meerkerk. Achter deze woning is een heerlijke overkapping gemaakt. Maar de bewoners hadden last van inkijk en voelden ’s avonds een koele wind om de hoek komen. 

Toon project

Overkapping, Leusden

Overkapping te Leusden In de achtertuin van deze woning staat tussen de bomen een mooie overkapping. De overkapping is gemaakt van stoere zware onbehandelde houten staanders en liggers. 

Toon project

Overkapping, Bemmel

Overkapping te Bemmel. Genieten van de tuin. Genieten van de buitenlucht. Zittend in een lekkere stoel. De bewoners van deze woning in Bemmel wilden de overkapping voorzien van een wand die met verstelbare louvreschermen naar wens te openen en ook te sluiten is.

Toon project

Overkapping, Oirschot

Overkapping te Oirschot. De overkapping die bekleed is met zwarte potdekseldelen komt nog meer tot zijn recht met zwarte aluminium Veranda shutters. Geopend is er nagenoeg vrij zicht tussen de lamellen door. 

Toon project