Projecten in de categorie

Schuifluiken

Flatgebouwen, appartementencomplexen, woonark of moderne woning, met schuifluiken ziet het er altijd weer anders uit. De mogelijkheden met de schuifluiken zijn enorm divers. Op deze pagina hebben wij een selectie gemaakt van de projecten waar er schuifluiken in vele verschillende uitvoeringen zijn toegepast.


Het hele land door

Het hele land door. Gedurende de afgelopen jaren hebben wij door het hele land vele mooie projecten en woningen met onze schuifluiken voor onze klanten mogen uitvoeren. We hebben de leukste, interessantste en mooiste projecten op deze pagina voor u verzameld.

Toon project

Villa in beton, Venlo

Villa te Venlo Een opvallende villa, een villa van beton. De villa is gerealiseerd met in het zicht blijvend beton, zowel met gladde afwerking als structuurbeton, grote puien en elektrisch bedienbare aluminium schuifluiken en een fraaie tuin met landschappelijke vorm.

Toon project

Woonwijk, Goedereede

Woonwijk te Goedereede Vlak bij de haven van Goedereede staan aan de Bekaf deze kleurrijke woningen. Zowel de voorgevel als achtergevels zijn voorzien van gevelschermen. In het ontwerp van deze woningen was de combinatie van verschillende materialen voor de gevelschermen een wens.

Toon project

Wooncomplex Houtlofts, Amsterdam

Wooncomplex Houtlofts te Amsterdam Het voormalige bedrijventerrein Buiksloterham is een bruisend cultuur- en uitgaanscentrum in de buurt van het markante, witte Eye Filmmuseum dat aan de waterkant de aandacht op zich vestigt. In deze wijk staat ook het wooncomplex met aluminium schuifluiken.

Toon project

Woonhuis, Amstelveen

Woonhuis te Amstelveen. Onder de rook van Schiphol staat een strakke woning. 'Zeeuwse Jongens Architecten' ontwierp deze fraaie nieuwbouwwoning, AWG Realisatie verzorgde de bouw.

Toon project

Woonwijk De Wilde Tuin, Culemborg (film)

Woonwijk De Wilde Tuin te Culemborg. De Wilde Tuin is gelegen in de wijk Sporthelden West. Dit is een bijzondere buurt waar veel in het oog springende plannen worden ontwikkeld. De Wilde Tuin valt ook niet in de categorie ‘standaard’.

Toon project

Wooncomplex, Numansdorp

Wooncomplex Torensteepolder De Meent te Numansdorp. De Torensteepolder is de naam van het gehele gebied onder Numansdorp tot aan Het Hollandsch Diep. Onderdeel van project De Meent in de Torensteepolder zijn twee appartementencomplexen met in totaal 30 appartementen.

Toon project

Boswachterskantoor, Kraggenburg

Boswachterskantoor te Kraggenburg. In Flevoland zet Natuurmonumenten alles op alles om het relatief jonge gebied maximaal tot ontwikkeling te laten komen. Het boswachterskantoor te Kraggenburg is een gunstig gelegen locatie voor de medewerkers van Natuurmonumenten.

Toon project

Woonhuis, Uffelte

Woonhuis te Uffelte. In de Drentse plaats Uffelte hebben wij een woning mogen voorzien van een groot aantal aluminium louvreluiken. Het opvallende aan deze woning is dat de luiken in meerdere toepassingen zijn geplaatst.

Toon project

Woonhuis, Kinderdijk

Woonhuis te Kinderdijk Kinderdijk is een dorp in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, gelegen in de Alblasserwaard. De plaats is voornamelijk bekend om de Kinderdijkse molens. Vlak aan het water staat een strak modern bijgebouw met gevelschermen.

Toon project

Woonhuis, Rotterdam

Woonhuis te Rotterdam Het maken van een grote uitbouw aan de achterzijde van een woning kan een prima oplossing zijn om uw woongenot te vergroten. Voor onze klant in Rotterdam mochten wij de aanbouw voorzien van gevelschermen.

Toon project

Woontorens, Leusden

Woontorens te Leusden. Er staan twee opvallende woontorens in Leusden. De bontgekleurde aluminium schuifluiken op de voorgevel dragen de kleuren van wapenschilden uit de streek.

Toon project

Waterwoning, Vinkeveen

Waterwoning De Dolfijn te Vinkeveen. De Dolfijn, is de naam van de fraaie waterwoning welke door het blad VLOT uitgeroepen is als WATERWONING van het jaar. De aluminium schuifluiken zorgen ervoor dat de inkijk beperkt wordt en toch het fraaie uitzicht behouden blijft.

Toon project

Woonwijk Kop van Rhijn, Oegstgeest (film)

Woonwijk Kop van Rhijn te Oegstgeest. Het project Kop van Rhijn is gelegen in het havengebied van “Oegstgeest aan de Rijn”. Het plan bestaat uit 44 appartementen verspreid over twee complexen en 20 woningen.

Toon project